De Stromer fiets, een snelgroeiende trend binnen de e-bikes. Ben jij opzoek naar een milieubewust vervoermiddel? Dan is deze fiets zeker een goede investering. Naast milieubewustheid heeft deze fiets ook een modern design. Met snelheden tot 45 km/u ben je snel op plaats van bestemming en zal je reistijd drastisch verminderen. Deze Stromer fiets is geschikt voor korte afstanden, bijvoorbeeld naar je werk, en voor lange fietstochten waarbij je af en toe over onverharde wegen zal moeten fietsen. Ervaar het ultieme vrijheidsgevoel en geniet van je fietstocht zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Deze fiets heeft voor mij veel veranderd en ik vertel graag wat ik zo tof vind aan deze milieuvriendelijke fiets.  

Uitstraling

De Stromer fiets heeft een mooie en moderne uitstraling waarbij veel details zijn verwerkt. Door de gestroomlijnde buizen heeft de Stromer fiets een zeer strak design. Ook de banden zijn erg ruw, vergeleken met andere fietsen, wat deze Stromer een robuuste fiets maakt. De touch display creëert een stukje luxe en verdere kabels zijn netjes weggewerkt. Het onderscheidende en opvallende design is de fiets erg herkenbaar. Deze fiets met zijn herkenbare design is mooi voor mannen en vrouwen en is in gebruik heel makkelijk. Voor mij doet het design en het comfort van de fiets daadwerkelijk iets met het plezier dat je uit fietsen kan halen.       

Kwaliteit

De kwaliteit van een fiets is uiteraard ook van groot belang. Bij de Stromer fiets zit dat wel goed. De fietsen worden gemaakt in Zwitserland en bij de productie ligt de focus op het hogere segment van speed pedelecs. In alle modellen van de Stromer fietsen wordt een basiskwaliteit gewaarborgd. Er zitten een aantal verschillen in de modellen op het gebied van het schakelsysteem, de verlichting, connectiviteit, de motor en in het design. Kwaliteit staat in de Stromer fabriek hoog in het vaandel. Ook de service bij Stromer is kwalitatief goed. Zelf had ik problemen met de accu van mijn fiets en dat is snel en netjes opgelost.    

Zeer goede service!       

Lader

De stromer laders zijn ontworpen om grote fietstochten te kunnen maken en kunnen aangesloten worden op alle modellen. Het verschilt per accu hoe ver het bereik is en dat hangt daarnaast ook af van verschillende factoren. De kleinste accu heeft een bereik van 90 km en dat is al een behoorlijke afstand. Het duurt gemiddeld maar twee uurtjes om de accu volledig op te laden en deze laders zijn handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Zowel voor korte afstanden als lange afstanden een goede optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *