Kamperen wordt steeds populairder, en dan met name met de camper. Ook in het vakantie vieren met de camper zien we steeds nieuwe trends opkomen. Benieuwd welke trends er in camperland booming zijn? In deze blogs zetten we er een aantal op een rijtje. 

Een camperplaats bij de boer

Waar ultiem vakantie vieren eerder stond voor luxe campings op de meest toeristische plekken, zien we dat men tegenwoordig graag back to basic gaat. Een camperplaats huren bij de boer is ongekend populair. Vaak zijn dit minicampings, dus echt tot rust komen is wordt gegarandeerd. Daarnaast zijn er vaak minder campingregels dan op een reguliere camping. Bijvoorbeeld wat betreft aankomst- en vertrektijden of het kiezen van je plek. Echte vrijheid dus, en laat dat nou net zijn waar je als camper eigenaar voor kiest. 

Gerelateerde links

De elfstedentocht met de camper

De Elfstedentocht wordt allang niet meer alleen gelinkt aan schaatsen. Zo kun je hem fietsen, lopen… en dus ook met de camper rijden. Rijd langs 11 Friese steden, overnacht op diverse camperplaatsen en geniet van al het schoons dat deze Friese steden te bieden hebben.

Buscampers zijn mateloos populair

De buscampers zijn erg in trek. De Volkswagen California, Fiat Ducato, Mercedes Benz Westfalia Marco Polo. Ideaal is dat je hier geen speciaal rijbewijs voor hoeft te hebben. Daarnaast zijn ze lekker knus en mooi compact, waardoor je ze overal makkelijk neerzet en het qua rijden ook geen wereld van verschil is. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *