amsterdamse gracht

In Amsterdam leeft het altijd! Er is dan ook genoeg te doen in onze hoofdstad. Zoveel zelfs, dat je van gekkigheid misschien niet weet wat je er precies wil gaan doen. Daarom delen we in deze blog enkele tips voor een dagje Amsterdam. Of je nu alleen op met vrienden gaat. Tip: Zit je verlegen om gezelschap? Kies dan voor gezelschap op het allerhoogste niveau. Kies voor een high class escort in Amsterdam. Zij kan jou alles vertellen over Amsterdam en biedt tegelijkertijd het leukste gezelschap wat er is. 

Bezoek de grachtengordel

Amsterdam staat onder andere bekend om de grachtengordel. Bezoek de Brouwersgracht, Prinsengracht, Reguliersgracht en Herengracht. Dit kun je zowel lopend doen als vanaf het water. In Amsterdam zijn er voldoende plekken waar je je eigen bootje kunt huren. Geen zin om zelf te varen? Kies dan voor een georganiseerde rondvaarttocht. Nabij het centraal station zijn er genoeg rondvaartboten te vinden. 

Het Vondelpark

Wat ‘Central Park’ voor New York is, is het Vondelpark voor Amsterdam. Tijdens een dagje uit in Amsterdam raden we je zeker een bezoek aan het Vondelpark. Geniet van een combinatie van gezellige drukte en prachtige natuur. In het Vondelpark is altijd wel iets te beleven. Alleen het kijken naar de mensen is er al leuk. 

9 straatjes

Shoppen en genieten van een leuke omgeving? Dan ga je naar de 9 straatjes! Dit winkelgebied is niet zo massaal en je kunt hier leuke, unieke winkeltjes vinden. Natuurlijk kun je hier ook heerlijk neerploffen op het terras voor een goede kop koffie en een hapje. 
Amsterdam niet alleen beleven? Kies dan voor een high class companion.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *