huis

Heb je een viervoeter dan weet je wat deze vaak voor het gezin betekent, zonder de hond ga je niet op vakantie. En terecht want een hond hoort bij het gezin, voor veel mensen die geen kinderen hebben wordt een hond als kind gezien. Wil je een vakantiehuisje Zeeland met hond, dan ben je bij Hof van Zeeland welkom met je trouwe viervoeter. Je kunt er zelfs met twee honden naar toe, dit is overigens wel het maximum per bungalow twee huisdieren. Om de hond ook direct op zijn gemak te stellen, ligt er natuurlijk voor hem of haar ook wat lekkers klaar om de vakantie mee te beginnen.

Heerlijk wandelen met je hond

Natuurlijk wil je met je hond ook lekker wandelen in de natuur, op en rond het park is veel groen aanwezig waar je met je viervoeter kunt lopen. Wil je echt een stevige wandeling maken, dan is het ook mogelijk om naar het strand te gaan. Bij mooi weer samen met de hond een duik nemen in de zee, niet alleen de baasjes van de hond maar de hond zelf heeft ook een heerlijke vakantie. Naast de duinen en de zee zijn er in de omgeving van het park nog andere natuurgebieden om met de hond te rennen, je hoeft niet ver te lopen om midden in de natuur te staan.

vakantiehuisje zeeland met hond

De hond los in de tuin

Bij een vakantiehuisje Zeeland met hond, wil je natuurlijk dat de hond ook lekker los kan lopen bij de bungalow. Voor een kleine meerprijs kan er om de tuin heen een net worden geplaatst zodat de hond heerlijk buiten in de tuin kan lopen en spelen. Zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat deze de benen neemt, het is ook voor je eigen gevoel goed dat je zeker weet dat de hond niet uit de tuin kan. Bij het Hof van Zeeland zijn honden net zo welkom als personen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *