camping

Hoe voorkom je dat het leven als een sleur voelt? Door nieuwe ervaringen op te doen! Ik werk zelf 40 uur in de week. Van maandag tot en met vrijdag. Leuk, maar het kost ook veel tijd. In het weekend doe ik daarom graag leuke dingen. Ik ga dan op zoek naar nieuwe ervaringen. Dat zorgt voor mooie herinneringen. Ik kan het iedereen aanraden om in het weekend leuke (nieuwe) dingen te doen. Je bent op maandag dan weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week. In deze blog deel ik daarom enkele tips op het gebied van een weekendje weg. Heb je zelf nog goede aanvullingen voor deze blog? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

Oh, goed om te weten. Veel van mijn tips zijn goed uit te voeren bij droog (en het liefst zonnig) weer! In een andere blog kom ik terug op tips voor een regenachtige dag (want ook dan is er genoeg te doen in Nederland). 

  1. Bezoek een camping! 

Er even helemaal uit? Je hoeft niet wekenlang op vakantie in het buitenland. Ook in het weekend kun je even ontspannen uit het dagelijkse leven. Zoek een camping in Nederland op. Een van mijn tips: ‘camping Dronten’ en ‘camping Kampen’. Deze campings bevinden zich aan het water. Op de camping kun je terecht met je eigen camper. Ook kun je ervoor kiezen om een luxe tent te boeken (ook wel ‘Glamping’ genoemd). Wanneer boek jij een weekendje weg op de camping? 

  1. Huur een boot(je)! 

Op het water kom je even helemaal tot rust. Net als veel andere Nederlanders ben ik niet in het bezit van een eigen boot. Toch huur ik er regelmatig een. Neem een gevulde picknickmand mee en geniet van Nederland op het water! 

  1. Ga mountainbiken

Geniet van de Nederlandse bossen en ga mountainbiken! Een leuke, uitdagende activiteit. Goed voor je conditie ook :-). 

Welke activiteiten onderneem jij graag in het weekend? Ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *