varen

Na een lange week van werken, is het tijd om te ontspannen! Heb je echter nog geen idee wat je aankomend weekend wil gaan doen en lijkt het mooi weer te gaan worden? In deze blog deel ik een aantal leuke activiteiten die je kunt ondernemen van het weekend. Heb je zelf nog tips? Laat gerust een reactie achter onder deze blog! 

Tip 1: Klimmen in het klimbos! 

Sta je open voor avontuur en spanning? Dan kan ik je het klimbos aanraden! Hier vind je diverse parcoursen die zowel voor jong als oud goed te doen zijn. In de top van de bomen heb je een prachtig uitzicht en je voelt je ontzettend vrij. Heerlijk, dus! Natuurlijk niet echt een aanrader voor mensen met hoogtevrees. 

Tip 2: Huur een (zeil)boot en ga eropuit! 

De ultieme vrijheid? Die ervaar je op een boot! Een boot aanschaffen is over het algemeen niet te betalen. Gelukkig kun je er eenvoudig ook een huren. Ga je voor een gewone boot kies je voor een zeilboot huren

Tip 3: Huur een elektrische scooter en verken de stad

Tegenwoordig is er in de stad bijna op elke hoek van de straat wel een te vinden: een elektrische deelscooter. Met zo’n elektrische deelscooter verken je op een leuke manier de stad. Ga naar plekken waar je nog niet eerder geweest bent. Of neem een picnickmand mee en neem plaats in het stadspark. Zo zie je maar, er is genoeg te doen in het weekend! Heb je zelf nog tips voor leuke uitjes in het weekend? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Wellicht hebben andere lezers ook iets aan jouw tips! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *