Op vakantie gaan is altijd een leuke, misschien wel de leukste, activiteit. Er zijn duizenden verschillende manieren om vakantie te vieren. Misschien wil je naar IJsland om daar op zoek te gaan naar een echte heetwaterbron. Of misschien wil je naar Bali om lekker op het strand te ontspannen. Als je het allemaal wat simpeler en dichter bij huis zoekt, is een vakantiepark in Nederland wel iets voor jou! Zeker in het huidige klimaat kan het ook in Nederland heel erg warm zijn. Vooral in het zuiden van het land komen er in de lente en in de zomer tropische temperaturen naar boven. Het is geweldig om hier met je vrienden, man of kinderen van te genieten. In deze blog kijken we naar een vakantiepark in Limburg. Dit vakantiepark ligt in het Limburgse Weert. De doelgroep kan per vakantiepark sterk verschillen. Om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat leuks is om te doen nemen we in deze blog een duik in het park!

Faciliteiten

Wanneer je op zoek bent naar een leuk vakantiepark kijk je waarschijnlijk zoals veel mensen eerst bij de faciliteiten. Hierom beginnen wij hier ook mee in de blog. Het vakantiepark in Weert is geschikt voor gezinnen met alle leeftijd. Dit komt door het brede assortiment aan gave activiteiten die er te beleven zijn. Er is voor jong en oud lol te vinden in het subtropische zwemparadijs. Er zijn zelfs pierenbadjes voor de echt kleine kindjes. Ook is er een recreatiemeer dat aansluit om het zwembad. Hiernaast is er voor de kinderen ook een Kids Club. Hier worden veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Mocht er nog meer beweging worden gevraagd, dan is er ook nog de trampoline. Maar ook hier gaat het verder. In het park is het mogelijk om een skelter te huren of te klimmen in een groot indoor klimparadijs.

Horeca

Als u moe bent van het vermaken van uw kinderen, kunt u ontspannen met een lekker drankje op het terras. Een het roompot weerterbergen vakantiepark zijn veel horeca gelegenheden aanwezig. Dit kan in de vorm zijn van een leuke bar met een mooi terras. Ook is het mogelijk om zelf eten te maken in uw huisje of op bezoek te gaan bij het pizza restaurant en/of de snackbar op het terrein. Kortom, u komt niet tekort op een heerlijke vakantie op deze geweldig Roompot locatie in ons eigen warme kikkerlandje. Tot heel snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *