De donkere maanden komen eraan, maar jij blijft maar dromen van de zomerse temperaturen. Toch? Of ben jij juist iemand die helemaal gek is op de winter? Zoveel mensen, zoveel wensen! In dit artikel vertellen wij jou welke type ‘vakantiegangers’ er zijn.

De luie zomervakantie

Hier heeft iedereen toch wel eens zin in? Lekker luieren op het strand of aan het zwembad met een cocktail in je hand? De zon die heerlijk aan de hemel en er voor zorgt dat je af en toe even in het water moet afkoelen. De meest zware activiteit? Van je stoeltje naar de bar. Heerlijk.

De actieve zomervakantie

Is luieren helemaal niets voor jou? Dan is een actieve zomervakantie voor jou het helemaal! Al eens gedacht aan een surfkamp in Frankrijk? Klik dan hier! Of wat dacht je van surfen langs de witte stranden van Bali. Bij Surfworld.nl vind je het!

De ‘ik-zoek-in-de-winter-de-zon-op’ type

Ben jij in November de donkere dagen al zat? Dan duren de wintermaanden wel erg lang. Tijd voor een ‘mini’ break! Wat is er nou fijner dan even eruit te gaan en een vakantie te boeken naar een Spaans eiland, de ABC eilanden of misschien wel naar de Malediven.

De actieve wintersporter

Snowboarden, skiën of rodelen. Sporten in de winter kan erg leuk en gezellig zijn. Waar je heen kan gaan? Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland zijn populair. Toch vind je op een kleine 3 uur rijden ook al een leuke mogelijkheid om de door jouw geliefde wintersporten te beleven.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *